onsdag, januari 27, 2010

Nästan rätt från folkpartiet

Birgitta Ohlsson (FP) är normalt ingen mäniska som jag håller med. Hon brukar vara alldelse för glad i att förespråka tvång och övervakning för att främja sina egna syften, men idag så får jag hålla med henne. Hon skriver nämligen på brännpunkt om att vi bör öppna Sveriges hemliga arkiv från andra världskriget.

Det är en bra start men det räcker inte. Vi bör öppna arkiven för mycket mer. saker som Baltutlämningen, IB-affären, Ebbe-Carlsson affären, Geijeraffären,TPB-tillslagetTtsunamibanden och mycket annat behöver synas i sömmarna.

Så öppna arkiven och släpp loss alla forskare och journalister. Sverige mår bra av att vi vädrar ut de unkna vrårna. Det är helt i linje med vårt principprogram


För övrigt sopar Rick Falkvinge till Bildt på SVD brännpunkt


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Mer bloggar på Intresant.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tsunamibanden. Suck, förra regerings FRA kris. Hur har de inte smusslat för att de där banden ska komma ut. Vad är de så livrädda för?

Christoffer Willenfort sa...

För att alla riksdgsledrmöternas små privta dummheter kommer i ytan. Mail till flikvänner/ pojkvänner från gifta ledarmöter, mail till folk i andra partier, osv osv. Just den sortens saker som FRA får kolla in för alla andra Svenskar.