lördag, december 06, 2008

Nu är det slut FP åker ut.

Jag har länge kämpat mot de integritetskränkande förslag som alla våra riksdagspolitiker trycker ner i medborgarnas hals. FRA-avlyssning,BUGGNING,IPRED osv.

Och jag har försökt göra det inom "mitt" parti. Men det är nu uppenbart att det inte finns tillräckligt med mänskor inom partiet som fortfarande står upp för mänskans frihet.
(Det finns en hel del men de är gräsrötter som inte lyckas göra sina röster hörda )

Därför har jag tagit ett ganska drastiskt beslut. Jag sällar mig till Ingerös skara och går med omedelbar verkan ur folkpartiet. Jag har varit aktiv i FP och LUF av och till sedan 1985 men de parti jag mins från den tiden är borta. Socialliberalismen har ersats av en sorts konservativ betong-pennalism där man inte längre litar på medborgarna.

Men tro inte att jag kommer att sluta vara aktiv i politiken.
Jag fortsätter men nu under den lila fanan.Mer bloggar på Intresant.se
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vill gratulera dig. Jag gjorde samma val!

Leo sa...

Välkommen!

robjoh sa...

Välkommen

Anonym sa...

Välkommen hem!

Anonym sa...

Otroligt tråkigt att läget blivit så här dystert i de gamla partierna, men kul iaf att du gör det bästa möjliga i situationen. Jag brukade också rösta på blåa laget tidigare och engagerade mig en del lokalpolitiskt, men kom fram till att de gamla partierna tyvärr inte förstår dagens samhälle. När pp dök upp och efter första tidens interna debatt fick fram ett vettigt partiprogram var jag inte sen att haka på, och jag har sen dess bara blivit mer och mer övertygad om att jag valde rätt skuta. Välkommen ombord!

Anonym sa...

Välkommen till oss, jag känner med dig. Hade själv mestadels fp-sympatier förr, innan de sällade sig till de frihetsfientliga..

Anonym sa...

Jag har gjort samma resa partimässigt, även om jag aldrig orkat engagera mig på samma sätt i något av partierna.

Väl gjort.