onsdag, juli 23, 2008

Då intet annat hjälper (FRA)

En klasisk metod då man fått slut på argument är att gå till personangrepp.
smålandsposten demonstrerar detta väl i sin senaste ledare

Det SMP upprörs av är att det bildats ett partiöverskridande nätverk av FRA motståndare.
Detta betecknas direkt för "Förlorarnas nätverk" Sen sätter man igång och svartmåla.
Ledaren tar inte upp ett enda argument från FRA motståndarna bemöts (dock bemöter de diverse halmgubbar som de själva ställer upp)

Det SMP istället gör är att kolla igenom listan över personer som är med i nätverket, identifiera en av dem som har åsikter man kan förvränga och peka ut denna som en av se som startat nätverket. Offret denna gången är
Per Hagwall och den åsikt som förvrängs är inlägget på hans blogg om den helsingborgare som i veckan dömdes till 3 års fängelse för att ha haft sex med ett par fjortonåriga flickor. Hagvall problematiserar över situationen och diskuterar om straffet står i vettig relation till brottet. Detta förvränger SMP till att hagvall vill tillåta sex med barn "Bara det är ”frivilligt”. "

resten av ledaren följer samma princip där man gör sitt bästa för att kasta dynga på alla som är motståndare till FRA'lagen.

vist SMP är extremt konservativa så man ska inte förvänta sig altför mycket av dem, men oturligt nog så har vissa bloggare länkat till detta utan att ha på sig de kritiska glasögonen.
Stefan Olsson
är en av dem.

Om detta kan vi enkelt konstatera att FRA-motståndarna fortfarande inte har några arguemnt, och istället tar till smutsiga metoder.


För övrigt så börjar FRA-chefen läcka uppgifter till media. Man kan ju nta att det är med regeringens goda minne. Så varför är det inte Reinfeldt som går ut och berättar ? Varför skickas en stackars tjänsteman fram i skyttegraven ? Är det för att Fredrik vill ha reträttvägen fri om det inte funkar ?
I vilket fall som helst så går Birgitta Olsson ut och bemöter Åkesson på ett bra och pedagogiskt sätt.


Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: